Закажи термин

Вашиот термин
Доктор: Д-р Лидија Ристовска (Промени)
Услуга : КОРОНАРЕН СТРЕС ТЕСТ  (Промени)
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 6 Декември 2021
Декември, 2021
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
29
30
01
02
03
04
05
12
19
26
02
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com