Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Доктор Д-р Лидија Ристовска Промени
Д-р Лидија Ристовска
Услуга ХОЛТЕР ЕКГ ЗА РИТАМ Промени
ХОЛТЕР ЕКГ ЗА РИТАМ
Комплексна проценка на срцевиот ритам и откривање на несакани епизоди на опасни аритмии, кои сериозно можат да го загрозат животот. Цена за странски државјани ... Дознај повеќе
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 26 Септември 2022
Септември, 2022
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
02
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com