Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Доктор Д-р Лидија Ристовска Промени
Д-р Лидија Ристовска
Услуга ХОЛТЕР ЗА КРВЕН ПРИТИСОК Промени
ХОЛТЕР ЗА КРВЕН ПРИТИСОК
Неинвазивна кардиолошка проценка на варијациите на крвниот притисок во тек на едно деноноќие. Врз основа на таквата проценка, може да се спречат несакани послед... Дознај повеќе
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 26 Септември 2022
Септември, 2022
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
02
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com