Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Изберете услуга
Д-р Лидија Ристовска, специјалист-интернист, супспецијалист-КАРДИОЛОГ

ЕХОКАРДИОГРАФИЈА СО КОЛОР-ДОПЛЕР ДИЈАГНОСТИКА

30 мин. , 3000 MKD
Цена за странски државјани 5000 ден. БЕСПЛАТЕН, НЕОГРАНИЧЕН ПАРКИНГ. ПРЕПИШАНАТА ТЕРАПИЈА Е СО ФОНДОВСКА ВАЖНОСТ.  

ЕХО И КОЛОР ДОПЛЕР (ДУПЛЕКС) НА КАРОТИДНИТЕ АРТЕРИИ

30 мин. , 2000 MKD
Цена за странски државјани 3000 ден. БЕСПЛАТЕН, НЕОГРАНИЧЕН ПАРКИНГ. ПРЕПИШАНАТА ТЕРАПИЈА Е СО ФОНДОВСКА ВАЖНОСТ.  

ЕХО И КОЛОР ДОПЛЕР НА ПЕРИФЕРНИ АРТЕРИСКИ И ВЕНСКИ КРВНИ САДОВИ

30 мин. , 2500 MKD
Цена за странски државјани 4000 ден. БЕСПЛАТЕН, НЕОГРАНИЧЕН ПАРКИНГ. ПРЕПИШАНАТА ТЕРАПИЈА Е СО ФОНДОВСКА ВАЖНОСТ.  

КОРОНАРЕН СТРЕС ТЕСТ

30 мин. , 2500 MKD
Цена за странски државјани 5000 ден. БЕСПЛАТЕН, НЕОГРАНИЧЕН ПАРКИНГ. ПРЕПИШАНАТА ТЕРАПИЈА Е СО ФОНДОВСКА ВАЖНОСТ.  

ХОЛТЕР ЕКГ ЗА РИТАМ

30 мин. , 2500 MKD
Комплексна проценка на срцевиот ритам и откривање на несакани епизоди на опасни аритмии, кои сериозно можат да го загрозат животот. Цена за странски државјани - 4000 денари. БЕСПЛАТЕН, НЕОГРАНИЧЕН П ... Дознај повеќе

ХОЛТЕР ЗА КРВЕН ПРИТИСОК

30 мин. , 2000 MKD
Неинвазивна кардиолошка проценка на варијациите на крвниот притисок во тек на едно деноноќие. Врз основа на таквата проценка, може да се спречат несакани последици од хипертензивни пикови. Цена за ст ... Дознај повеќе

ЕХОСОНОГРАФИЈА НА АБДОМЕН/ПРОСТАТА

30 мин. , 2000 MKD
Цена за странски државјани: 4000 ден. Пациентот треба да биде гладен, со полна бешика. Прегледот е одлична неинвазивна можност за правилна проценка на паренхиматозните органи: црн дроб, панкреас, сле ... Дознај повеќе

ЕХОСОНОГРАФИЈА НА ШТИТНА ЖЛЕЗДА + КОНСУЛТАЦИЈА

30 мин. , 1500 MKD
Цена за странски државјани 3000 ден. БЕСПЛАТЕН, НЕОГРАНИЧЕН ПАРКИНГ. ПРЕПИШАНАТА ТЕРАПИЈА Е СО ФОНДОВСКА ВАЖНОСТ.  

ЕХОСОНОГРАФИЈА НА ДОЈКА И МЕКИ ТКИВА СО ДОПЛЕР

30 мин. , 2450 MKD
Цена за странски државјани 4000 ден. БЕСПЛАТЕН, НЕОГРАНИЧЕН ПАРКИНГ. ПРЕПИШАНАТА ТЕРАПИЈА Е СО ФОНДОВСКА ВАЖНОСТ.  

ОПШТ ИНТЕРНИСТИЧКИ ПРЕГЛЕД СО ЕКГ И ТЕРАПИЈА

30 мин. , 1500 MKD
Цена за странски државјани 3000 ден. БЕСПЛАТЕН, НЕОГРАНИЧЕН ПАРКИНГ. ПРЕПИШАНАТА ТЕРАПИЈА Е СО ФОНДОВСКА ВАЖНОСТ.  

Домашна посета

120 мин. , 5000 MKD
Домашна посета од доктор специјалист-интернист---супспецијалист-кардиолог, со ЕКГ со консултација.  
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com